Lagerzelt/Leichtbauhalle

Könnyűszerkezetes csarnokaink is rendkívül különböző felhasználási területeken léteznek. Így nem csak a csarnokok mérete, kialakítása és felszereltsége változik, hanem az árak is. A könnyűszerkezetes csarnokok ipari és kereskedelmi raktárként, gyártócsarnokként, raktárként, járműcsarnokként vagy gépteremként is felhasználhatók.

Felhasználási területek

Sportcsarnok, reptéri check-in terminál, gyártó csarnok, ideiglenes kantin. A felhasználási területek száma végtelen.

Tetőborítás & oldalfalak

Tetőborítás

  • Egyrétegű PVC ponyvával
  • Felfújható termó PVC ponyvával
  • Trapéz lemeztetővel
  • Vagy szigetelt szendvicspanelekkel

Oldalfalak borítása

  • PVC ponyvával
  • Trapézlemezzel
  • Vagy szendvicspanelekkel

Rögzités

A könnyűszerkezetes csarnokok talajtól függően földcövekekkel vagy betondübelekkel kerülnek rögzítésre. A technológia hatalmas előnye, hogy nincs szükség alapozás építésére. Aszfalt, beton, murva, térkő – bármilyen egyenes talajon felépíthetőek a csarnokok.

Berendezések és kiegészítők

Rengeteg kiegészítővel tudunk szolgálni. Személyi ajtók, roló kapuk, LED világítás, fűtés, légkondicionálás, szénmonoxid elszívók. Amire szüksége van, nálunk megtalálja!

Egyedi méretek

A hagyományos könnyűszerkezetes sátorrendszerek jellemzően 5–20 méter szélességgel rendelkeznek, oldalmagasságuk elérheti akár 6,20 métert. Különleges konstrukciókra, például megnövekedett hó- és szélterhelés esetén vagy egyedi oldalmagasság és méret igényekre, kérésre tudunk egyedi árajánlatot készíteni. Ezek is a német TÜV által minősített, statikailag bevizsgált rendszerek (DIN EN 1991 / DIN 1055), így megfelelnek az építési engedély megadásának – még az Észak-Német Alföldön vagy a tengerpart közelében a 4. típusú szélzónában.

Finanszírozás

Természetesen támogatjuk Önt projektjének megvalósításában, ezért a vásárlás mellett bérlési lehetőséget is tudunk ajánlani. Számos vállalat likviditásuk miatt inkább a bérlést választja.