mobile Heizsysteme

A különböző raktársátrakban, csarnokokban a kedvező hőviszonyok nem csak a munkavállalók jóléte vagy hatékonysága szempontjából szükségesek. Sok eszköz vagy gép csak egy bizonyos környezeti hőmérsékleten működik megfelelően. A nagy felfűtendő légtömeg miatt a nem megfelelően kiválasztott fűtési rendszer súlyos költségeket jelenthet az üzemeltető számára. A tervezés során a két legfontosabb szempont a belmagasság és a szigetelés.

Az alábbi fűtőberendezéseket ajánljuk:
  • Direkt olajfűtő
  • Indirekt olajfűtő
  • Elektromos hőlégbefúvó
  • Gáz hőlégbefúvó
  • Infra fűtés

Direkt olajfűtő

A legnagyobb fűtésteljesítmény leadására képes. Fűtőanyaga gázolaj. A csarnok méretétől, illetve teljesítménytől függően akár 1 berendezés is alkamas lehet egy komplett csarnok befűtésére.

Indirekt olajfűtő

A direkt olajfűtő berendezéssel ellentétben az indirekt olajfűtő berendezés a meleg levegőt közvetett módon juttattja a fűteni kívánt légtérbe. Ezért a felmelegített levegő tiszta és száraz. Ideálisabb nyilvános helyiségek (például ideiglenes értékesítő csarnokok) fűtésére.

Elektromos hőlégbefúvó

Az elektromos fűtő ventilátorok nagyon gyorsan biztosítják a tiszta, meleg levegőt. A nagy energiafogyasztás miatt nem minden esetben hatékony, ezért alkalmasabb ideiglenes vagy vészhelyzeti használatra. Eszközeink természetesen rendelkeznek a túlmelegedés elleni védelemmel.

Gáz hőlégbefúvó

Ha rövid idő alatt van szükség nagy hőmennyiségre, akkor a legjobb megoldás egy gázüzemű készülék. Költséghatékony és nagy teljesítményű, legalkalmasabb raktárakhoz és építkezésekhez.

Infra fűtés

A levegő melegítésével szemben az infravörös melegítõkkel történõ melegítés szelektív melegítést biztosít. Levegő mozgása nélkül fűt, így ideális pl. munkahelyek pormentes fűtésére is.

Díjmentes tanácsadás

Szívesen állunk rendelkezésére. Közös munkával biztosan megtaláljuk a legköltséghatékonyabb fűtési megoldást.